Obchodní podmínky

 

Obecná ustanovení Záruční podmínky
Prostředky komunikace Odstoupení od smlouvy
Objednávka Ochrana osobních údajů
Dodací podmínky Závěrečná ustanovení
Platební podmínky  

1. Obecná ustanovení

Těmito obchodními podmínkami se řídí prodej a nákup zboží v internetovém obchodě provozovaném na adrese www.canpro.material.cz

Prodávající
Prodávajícím je společnost CanPro.s.r.o.  Dále jen „Prodávající“ 

Kupující
Koncový spotřebitel - právní vztahy Prodávajícího s tímto druhem Kupujícího, které nejsou upraveny těmito obchodními podmínkami, ani individuální smlouvou se řídí zákonem č. 40/1964 Sb. (Občanský zákoník) a souvisejícími předpisy. Podnikatelský subjekt - právní vztahy Prodávajícího s tímto druhem Kupujícího, které nejsou upraveny těmito Obchodními podmínkami, ani individuální smlouvou se řídí zákonem č. 513/1991 Sb. (Obchodní zákoník) a souvisejícími předpisy. Podnikatelským subjektem se rozumí každá právnická osoba a ta fyzická osoba, která při svém nákupu uvádí na daňovém dokladu IČ a/nebo DIČ a/nebo firmu organizace. Dále jen „Kupující“. 

2. Prostředky komunikace

Komunikace mezi Prodávajícím a Kupujícím je uskutečňována prostředky komunikace na dálku (e-mailem nebo telefonicky), pokud se strany nedohodnou jinak.

3. Objednávka

K objednání vybere Kupující zboží z katalogu internetového obchodu na www.canpro.material.cz řádně vyplní objednávkový formulář a objednávku odešle. Odeslaná objednávka zboží je návrhem na uzavření kupní smlouvy. Kupní smlouva, na jejímž základě je realizován prodej zboží Prodávajícím Kupujícímu, vzniká na základě závazného potvrzení objednávky. Za závazné se považuje potvrzení telefonem nebo e-mailem, které je realizováno po předchozím odeslání elektronické objednávky (potvrzení o přijetí objednávky do systému není potvrzení objednávky). K tomuto potvrzení využije Prodávající kontaktní údaje zadané Kupujícím při objednání zboží. 

Cena zboží
Cena zboží v internetovém katalogu je vždy aktuální a platná. Prodávající si vyhrazuje právo na změnu ceny bez výslovného upozornění Kupujícího. Změna ceny zboží v internetovém katalogu nemá vliv na celkovou hodnotu již přijaté objednávky Kupujícího. 

Storno objednávky
Storno objednávky ze strany Kupujícího
Kupující má právo stornovat objednávku bez udání důvodu kdykoliv před jejím závazným potvrzením. Po závazném potvrzení objednávky jen v případě, že Prodávající nesplní smluvené podmínky dodání. Storno objednávky ze strany Prodávajícího
bez udání důvodu
zboží se již nevyrábí nebo nedodává nebo se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží. V případě, že tato situace nastane, Prodávající bude neprodleně kontaktovat Kupujícího za účelem dohody o dalším postupu.

4. Dodací podmínky

Dodávky předmětu plnění (objednaného zboží) budou dle dostupnosti produktů a provozních možností Prodávajícího realizovány v co nejkratším termínu, obvykle do 1–5 pracovních dnů od závazného potvrzení objednávky, ve výjimečných případech může být dodací lhůta delší, po domluvě s kupujícím. Místo odběru je stanoveno na základě objednávky kupujícího. Za splnění dodávky se považuje dodání předmětu plnění na uvedené místo. Dopravu na adresu určení zajišťuje Prodávající.  

Zásilka zboží
U zboží, které má být Kupujícímu zasláno poštou nebo zásilkovou službou, je nutné při telefonickém či e-mailovém závazném potvrzení objednávky potvrdit obsah objednávky, zejména pak druh zboží, počet kusů, cenu za zboží a přepravu, způsob a termín doručení.
Rozvoz zboží zajišťuje Prodávající po celé České republice prostřednictvím smluvních dopravců DPD,PPL nebo Českou poštou. Konkrétní způsob dodání si zvolí Kupující při objednávání zboží v sekci Nákupní košík. Cena přepravy se řídí dle ceníku aktuálního v den objednávky. Zásilka se zbožím vždy obsahuje dodací list, návod na používání výrobku (pokud je součástí výrobku) a daňový doklad. Kupující je povinen bezprostředně při dodání překontrolovat spolu s dopravcem stav zásilky (počet balíků, neporušenost pásky s firemním logem, poškození krabice) podle přiloženého přepravního listu. Kupující je oprávněn odmítnout převzetí zásilky, která není ve shodě s kupní smlouvou tím, že zásilka je např. neúplná nebo poškozená. Pokud takto poškozenou zásilku Kupující od přepravce převezme, je nezbytné poškození popsat v předávacím protokolu přepravce. Neúplnou nebo poškozenou zásilku je nutno neprodleně oznámit e-mailem na adresu canpro@canpro.cz sepsat s dopravcem škodní protokol a tento bez zbytečného odkladu zaslat faxem, e-mailem, nebo poštou Prodávajícímu. Dodatečná reklamace neúplnosti nebo vnějšího poškození zásilky dává Prodávajícímu možnost prokázat, že se nejedná o rozpor s kupní smlouvou. 

Osobní odběr zboží
Objednává-li Kupující zboží s následným osobním odběrem, potvrzuje Prodávající pouze to, že zboží je, či bude v dohodnutém termínu, pro Kupujícího v provozovně rezervováno.Kupující má právo si zboží v provozovně Prodávajícího před uzavřením kupní smlouvy prohlédnout.V případě osobního odběru zboží v provozovně Prodávajícího se kupní smlouva považuje za uzavřenou až zaplacením celé kupní ceny a převzetím zboží kupujícím, tímto okamžikem také přechází kompletní vlastnická práva ke zboží na kupujícího.

5. Platební podmínky

Platební podmínky řeší způsob úhrady ceny za zboží. Kupující má několik možností uhrazení kupní ceny:
1) Platba v hotovosti na provozovně Prodávajícího v případě osobního odběru zboží
2) Dobírkou v místě předání zboží prostřednictvím smluvní zásilkové služby (hotovost přebírá od Kupujícího přepravce)
3) Poukázáním plné kupní ceny na účet Prodávajícího pod příslušným variabilním symbolem, který platbu identifikuje.
4) Platba na fakturu se splatností (pouze individuálně při splnění podmínek pro poskytnutí kreditu) Zboží zůstává majetkem Prodávajícího do doby úplného zaplacení ceny zboží.

6. Záruční podmínky

Záruční podmínky na zboží se řídí Reklamačním řádem Prodávajícího a platnými právními předpisy ČR. Jako záruční list slouží nákupní doklad.

7. Odstoupení od smlouvy

Právo kupujícího na odstoupení
V souladu se zákonem č. 367/2000 Sb. (§ 53), má Kupující právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Toto právo je podmíněno nákupem jako Koncový spotřebitel (tzn. nikoliv jako Podnikatelský subjekt). Odstoupit může Kupující tak, že tuto skutečnost oznámí Prodávajícímu, a to elektronicky na emailovou adresu canpro@canpro.cz  nebo písemně na provozovnu Prodávajícího. V písemném odstoupení je Kupující povinen uvést údaje specifikující objednávku (jméno, příjmení, číslo objednávky, datum podání objednávky, atd.). Odstoupí-li Kupující od uzavřené kupní smlouvy je povinen vrátit nepoužité, nepoškozené a kompletní zboží v původním nepoškozeném obalu, s originálním dokladem o koupi a s veškerým příslušenstvím (se záručním listem, s poskytnutým návodem na použití, atd.). Kupující je povinen doručit zboží Prodávajícímu osobně nebo na vlastní náklady prostřednictvím některého z dopravců (např. Česká pošta).  

Právo prodávajícího na odstoupení
Prodávající je oprávněn od smlouvy odstoupit pouze do okamžiku odeslání zboží, a to jen v případě nedostupnosti zboží nebo výrazné změny ceny zboží. Před odstoupením je ale dodavatel vždy povinen kontaktovat Kupujícího za účelem dohody o dalším postupu.  

Vrácení peněz
Vzhledem k tomu, že v případě odstoupení se smlouva od počátku ruší, vrátí nebo nahradí Prodávající Kupujícímu a Kupující Prodávajícímu veškerá přijatá plnění. Po obdržení vráceného zboží dle výše uvedeným podmínek, Prodávající vrátí zpět Kupujícímu odpovídající částku kupní ceny na jeho účet nebo adresu v nejkratším možném termínu (nejpozději však do 14 pracovních dnů).

8. Ochrana osobních údajů

Informace od Kupujícího jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. v platném a účinném znění.Kupující dobrovolně poskytuje své osobní údaje Prodávajícímu a souhlasí s jejich zpracováním, shromažďováním, uchováním a evidencí za účelem uzavření kupní smlouvy s prodávajícím a řádného trvání právního vztahu mezi Kupujícím a Prodávajícím založeného uzavřenou kupní smlouvou. Prodávající neposkytuje takto získané osobní údaje třetím osobám, vyjma dopravcům zboží, a to pouze k řádnému doručení zboží zakoupeného Kupujícím a svým obchodním partnerům, a to pouze k obstarání zboží požadovaného Kupujícím. Osobní údaje jsou poskytovány pouze v minimálním rozsahu nutném k řádnému plnění z uzavřené kupní smlouvy mezi Kupujícím a Prodávajícím.Změna uložených osobních dat je možná po přihlášení Kupujícího do „zákaznické sekce“ nebo na základě telefonického nebo emailového vyžádání Kupujícího u Prodávajícího.Pokud Kupující projeví svůj souhlas, může mu Prodávající sdělovat e-mailem a telefonicky obchodní sdělení s novinkami, nabídkami, inzercí a nabízet účast v anketách a průzkumech trhu. Svůj souhlas s uchováváním a zpracováváním osobních údajů nebo se zasíláním obchodních sdělení může Kupující kdykoliv odvolat, a to tak, že zašle e-mailovou zprávu na canpro@canpro.cz  nebo tuto skutečnost oznámí Prodávajícímu telefonicky. 

9. Závěrečná ustanovení

Tyto obchodní podmínky jsou platné pro všechny kupní smlouvy uzavírané mezi Prodávajícím a Kupujícím.
Prodávající si vyhrazuje právo obchodní podmínky měnit. Tuto změnu a její účinnost Prodávající vyhlásí na internetových stránkách či jiným vhodným způsobem.  

Nepřihlášený uživatel

Novinky

16.01.2018
Gyroskopický držák pro smartphony Wewow Fancy
Štvou vás neostrá a "roztřepaná" videa, rozmazané fotky? Stabilizoátor pro nahrávání videí a pořizování fotek si s tímto problémem snadno poradí. Zabudované motorky s automatickým vyrovnáváním horizontální roviny zařídí, že vaše videa a fotky budou vždy kvalitní. Tuhle vychytávku prostě musíte mít.
12.01.2018
Herní sofa E-Blue Auroza
Vychutnejte si maximální pohodlí při hraní v herním sofa E-Blue Auroza. Výplň z paměťové pěny a dutých vláken udělá ze sezení opravdový relaxační zážitek. Díky zabudovaným kolečkám můžete se sofa snadno manipulovat. Ale pozor, ať během hry neusnete :)
09.01.2018
Nová generace herních křesel E-Blue
Nová generace ergonomických herních křesel E-Blue se vyznačuje upgradovaným pětiramenným plastovým křížem a větší hloubkou sedadla. Vysoce kvalitní potah z PU kůže a semiše přináší dokonalou oporu pro každou část těla. V kombinaci s mnoha možnostmi nastavení přináší uživatelům pocit naprostého uvolnění a správného držení těla i při dlouhodobém hraní. Herní křesla nabízí různá nastavení pro maximální pohodlí, můžete si libovolně nastavit područky, výšku sedadla nebo sklon opěradla dle individuálních potřeb.
08.01.2018
Tekuté ochranné sklo na dispej
Tekuté ochranné sklo Peach PA109 využívá Nano technologii jako způsob pokrytí jakéhokoliv skleněného povrchu neviditelnou vrstvou. Ta zabraňuje poškrábání povrchu, udržuje povrch odolnější, čistší a vodu odpuzující. Jednoduchá aplikace poskytne ochranu na 12 měsíců (při běžném používání, cca 200 000 otěrů).
04.01.2018
Skládací bluetooth reproduktor Sali
Sali je ideálním společníkem na cesty. Lze jej snadno složit a přenášet v kapse nebo jakékoliv tašce. Za praktické poutko ho můžete pověsit kdekoliv budete potřebovat. Díky jeho odolnosti vůči stříkající vodě si můžete vychutnat poslech oblíbené hudby třeba i ve sprše.
15.12.2017
Podsvícená herní sluchátka E-Blue
Uzavřený typ sluchátek spolu s 50 mm reproduktorem dopřeje všem hráčům maximálně si užít hluboké basy a křišťálově čistý zvuk. Během hry dokonale vynikne pulzující kruhové podsvícení sluchátek, které se střídá v sedmi barvách.

Akce

18.01.2018
Po čem touží školáci...
Splňte všem školákům sen o dárku za pololetní vysvědčení.
12.01.2018
Week price - V bezpečí nejen na cestách
Chraňte si svůj notebook proti poškrábání a ušpinění. Jednoduše jej uschovejte do neoprenového obalu a dále pak v případě cestování vložte do jiného zavazadla (batohu, kufru, cestovní tašky, ...).
10.01.2018
Dymo štitkovač XTL500 se slevou 25%
Neváhejte a získejte slevu 25% na kufříkovou sadu štítkovače Dymo XTL 500 v naší výhodné nabídce do 31. 3. 2018.
10.01.2018
Dymo štítkovač LM280 se slevou 20%
Získejte více za méně peněz ... Využijte výhodnou nabídku a nakupte tiskárnu štítků Dymo LM 280 se slevou 20%.
03.11.2017
HP: Ink cashback pro koncové zákazníky

Akce pro koncové zákazníky!
Kombinujte originální inkoustové kazety HP 364 a ušetřete. Nabídka prodloužena do 31. 1. 2018.

03.11.2017
HP: Toner cashback koncovým zákazníkům
Akce pro koncové zákazníky!
Získejte až 2700 Kč zpět se službou cashback při koupi originálního toneru HP.  Nabídka prodloužena do 31. 1. 2018.